Marqués

Pastisseria Marqués s’inaugura el 16 de desembre de 1999, amb Ricardo Álvarez i Pilar Marqués al capdavant. Van començar amb una botiga amb obrador a Alfarràs amb una dependenta, la Lluïsa, que 19 anys després encara és amb nosaltres.

Actualment, amb la incorporació de la segona generació a l’empresa i en plena etapa de creixement, el negoci compta amb l’obrador, cinc botigues, 30 treballadors i diversos punts de venda a la comarca del Segrià.

Pastisseria Marqués ofereix una àmplia oferta en productes de forneria i pastisseria, i té cura a l’hora de mantenir la forma de produir tradicional. Aquesta metodologia ens ha permès oferir uns productes saludables i d’alta qualitat, fet que queda reflectit en la valoració que fan els nostres clients. Farines triades dels millors camps i un acurat sistema de traçabilitat alimentària ens permeten arribar dia a dia a milers de famílies perquè gaudeixin del millor pa i pastissos acabats de fer.

Ricardo, Pili, Sílvia i Enric

Objectiu

Un dels nostres objectius és poder oferir un producte de primera qualitat per satisfer cada una de les expectatives dels nostres clients. Matèries primeres seleccionades i la professionalitat del nostre personal fan que cada producte es converteixi en tot un repte per a nosaltres. Pastisseria Marqués us ofereix els seus productes en diferents botigues de Lleida i província. Trieu la que us quedi més a prop de casa. Estarem encantats de servir-vos.

Innovació

Pastisseria Marqués ofereix tota una gamma de productes amb un grau d’innovació molt alt que, dia rere dia, ja que augmenten les possibilitats de donar una millor oferta adaptada a les necessitats dels clients. Aviat us oferirem una novetat agroalimentària que estem segurs que us agradarà força.

El nostre pa és artesà. Elaborat diàriament a mà amb matèries primeres de qualitat i proximitat. Disposem de forn elèctric, que fa un pa més blanc i amb menys crosta, i de forn de pedra, amb un pa amb una bona crosta més fosca i cruixent.

El pa és un aliment bàsic que forma part de la dieta tradicional a tot el món. Es prepara mitjançant el fornejat d’una massa, elaborada fonamentalment amb farina, aigua, llevat, sal i massa mare.

Producte estrella de Pastisseria Marqués. Guanyador del Premi Millor Pa de Pagès Català 2015, un concurs que comprèn tot el territori català.

© 2024 | Pastisseria Marqués | des de 1999